Koteletten of steak van Welsh lam voor BBQ
Recepten > Koteletten of steak van Welsh lam voor BBQ >
Ingrediënten:
4 à 6 koteletten of steaks van Welsh lamb
Voor de marinade van tomaat en pepers:
1 doos gepelde tomaten in blokjes
1 rode peper of 1 soeplepel gedroogde rode peper
2 teentjes look, geplet
Voor de pikante marinade:
30ml (2 soeplepels) ketchup
15 ml (1 soeplepel) Worcestershire saus
30 ml (2 soeplepels) mosterd
Een beetje sinaasappelsap
Voor de marinade met look, rozemarijn en peper:
2 teentjes look, geplet
2 takjes verse rozemarijn, gehakt of 1 soeplepel gedroogde rozemarijn
45 ml saus van zachte peper
Bereidingswijze:
Deze 3 marinades zijn gemakkelijk te bereiden en zijn op basis van ingrediënten die u waarschijnlijk in huis heeft. U mengt gewoon de ingrediënten naar keuze en marineert het vlees gedurende 1 tot 2 uur in de koelkast
Maak de barbecue klaar
Bak het vlees 4 à 6 minuten langs elke kant
Dien op met lookbrood en je favoriete salade
Smakelijk!